Vier paar oranje schoenen

Schoenen door mode modeblog


Morgen is het weer Koninginnedag, de dag waarop we ons in oranje kleden. Mocht je een oranje jurk iets te veel van het goede vinden, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een paar oranje schoenen.

Koninginnedag is qua mode één van de meest smakeloze dagen van het jaar. Wil jij je ditmaal niet van top tot teen in oranje hullen, maar je outfit toch van iets feestelijks voorzien? Kies dan voor één van de volgende vier paar oranje schoenen, om zo je outfit toch een stijlvolle Koninginnedag touch te geven.

Jimmy Choo

Jimmy Choo heeft waarschijnlijk een hecht band met ons koningshuis, want deze ballerina’s zijn de ultieme Koninginnedag schoenen. Door de feloranje kleur van de Jimmy Choo’s geef je zelfs de meest ingetogen outfit een feestelijk tintje.

J. Crew

Deze geperforeerde J. Crew ballerina’s zijn gemaakt van soepel suède, waardoor je er uren op kan slenteren. Kortom, deze schoenen zijn de ideale stappers voor een lange en actieve feestdag.

Paloma Berceló

Hoge hakken en Koninginnedag gaan niet altijd even goed samen. Als je op deze dag toch iets van een hak wil dragen, dan zijn deze oranjekleurige suède wedges van Paloma Berceló een goede keus.

Alexandre Birman

Durf je het toch aan om in het feestgedruis een paar hogen hakken te dragen? Dan geven deze Alexandre Birman sandalen jouw outfit een verleidelijk oranje tintje.