Viktor & Rolf

Tijdens de tweede dag van de Fashion Week in Parijs mochten Viktor & Rolf hun kusten vertonen. De show van de heren overtrof ieders verwachting. Het duo had zich deze keer laten inspireren door ballroomdancing. Belangrijke gasten als Hilary Alexander, Maria Kooistra en Maibel Wisse Smit zaten front row aan gouden ronde tafeltjes met kroonluchters, terwijl de obers champagne serveerde.

De show werd geopend door Euvgenia van Dancing with the Stars, die in een prachtige crèmekleurige jurk met danspartner over de vloer schreed, onder begeleiding van een orkest.

De creaties van de heren kunnen het beste omschreven worden als klassiek en romantisch. De outfits waren bijna allemaal zwart wit, gecombineerd met crème en pastel tinten. Zwarte broeken werden gecombineerd met tops en blouses. Jukjes zowel strakke als wijde varianten werden afgewisseld door vrouwelijke smokings en tutu’s.

Erg opvallend waren de aan alle kanten met glimmend gouddraad en glasjuwelen versierde bodysuits. De pups die de modellen tijdens de show aan hadden waren zeer apart. De hakken waren gemaakt van doorzichtige stenen die op diamanten leken. Na al dit pracht en praal werd ook de nieuwe mannelijk geur van Viktor & Rolf Antidote gepresenteerd.  De show van de heren was een daverend succes in Parijs.

Add Your Comment