Vivienne Westwood lee
Vivienne Westwood heeft het maar druk. Na het ontwerpen van een T-shirt voor klimaatverandering en het creëren van een behangcollectie, is de modeontwerpster nu een samenwerking aangegaan met jeanslabel Lee.

Modeontwerpster Vivienne Westwood heeft voor Lee een jeanscollectie genaamd Vivienne Westwood Anglomania and Lee ontworpen. De collectie bestaat uit verschillende broeken zoals een jeans met rechte pijpen, een skinny exemplaar, een boyfriend jeans en een inimini shortje. Daarnaast tekende Westwood ook nog een aantal denim hemden en T-shirts met drukke prints voor Lee.

De inspiratie voor de jeanscollectie putte Westwood uit haar verleden. Zo ging de ontwerpster terug naar de jaren 70 en 80 en liet zij zich inspireren door de punk en pirateninvloeden. Deze stijlen zijn gecombineerd met de jarenlange ervaring van Lee. Het resultaat is een zeer frisse jeanscollectie.

De Vivienne Westwood Anglomania and Lee lijn wordt gelanceerd in de herfst van 2010. De collectie is onder andere te koop in de Vivienne Westwood boetieks. De prijzen van de items variëren tussen de 89 en 222 euro.

Add Your Comment