Vogue Fashion’s Night Out programma

Shoppen door mode modeblog


De eerste Vogue Fashion’s Night Out in Amsterdam staat bijna voor de deur. Om alvast een beetje in de juiste stemming te komen vind je hier het programma van de Vogue Fashion’s Night Out.

Op 13 september gaat de eerste Vogue Fashion’s Night Out in Amsterdam van start. Tijdens het event houden De Bijenkorf  en verschillende winkels aan de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat hun deuren extra lang open. Zo kun je er terecht voor prachtige etalages, cocktails, muziek en voor speciale en limited editon producten.

Highlights Vogue Fashion’s Night Out programma

Hieronder vind je enkele highlights uit het programma van Vogue Fashion’s Night Out:

Azzurro
Bij Azzurro treedt Candy Dulfer op en bij Azzurro Due vind je een magic wheel of fashion met allerlei modeprijzen.

Bally
Bally komt speciaal voor Fashion's Night Out met een limited edition van de klassieke Brilliance ballerina, ditmaal uitgevoerd in zacht marineblauw met wit leer.

Chanel
Chanel presenteert Les Twin-Sets de Chanel, een set dat bestaat uit een lippenstift en nagellak dat alleen in de boetiek verkrijgbaar is.

De Bijenkorf
Bij De Bijenkorf kun je terecht voor verschillende modeshows, de screening van de documentaire Diana Vreeland: The eye has to travel en vind je een vintage pop-up shop met merken als Chanel en Balmain. Daarnaast geeft Burberry een klassieke trenchcoat weg en verloot Longchamp een tas.

Emporio Armani
Bij Emporio Armani kun je de nieuwe collectie bekijken, terwijl je luistert naar Kriss Kross die in de etalage staan te draaien. Verder kun je op de foto in de Emporio Armani photobooth.

Gucci
Met muziek geselecteerd door Frida Giannini en met een glaasje champagne en Gucci chocolaatjes kun je bij Gucci winkelen in stijl.

Jimmy Choo
Jimmy Choo introduceert de nieuwe wintercollectie, waarin de jaren 70 rock ‘n roll glamour centraal staat, terwijl je geniet van een heerlijk drankje.

Michael Kors
Speciaal voor Vogue Fashion’s Night Out ontwierp Michael Kors 3 items geïnspireerd op de aviator zonnebril. Het eerste item is een goudkleurige zonnebril met gesigneerde glazen, het tweede een make-up tas en het derde is een T-shirt met een bijzondere print.

Mulberry
Bij Mulberry kun je je nagels laten voorzien van een metallic manicure met folie nagellak in het Where the wild things are thema van de nieuwe wintercollectie.

Tod's
Bij Tod’s vind je een tas die speciaal voor Fashion’s Night Out is ontwikkeld. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een bijzondere print.

Tommy Hilfiger
Bij Tommy Hilfiger kun je speciaal geselecteerd item laten personaliseren of customizen.