Vrouwen gaan vaker vreemd
Vrouwen gaan vaker vreemd dan mannen, blijkt uit een onderzoek van Opera North onder 3000 mensen. Dames gaan met 40 procent vaker vreemd dan mannen, die in 30 procent van de gevallen voor de bijl gaan. De belangrijkste reden voor vrouwen om vreemd te gaan is verveling, maar ook het gebruik van te veel alcohol is een vaak gehoord argument voor ontrouw.

Uit het onderzoek blijkt, dat 60 procent van de vrouwen, die vreemd gaan, een ander dan hun eigen partner hebben gekust en meer dan een kwart het bed heeft gedeeld met iemand anders. Zelfs één op de tien dames geeft aan niet aan monogamie te doen, omdat het leven daarvoor veel te kort is. Van de ondervraagde die een langdurige affaire hebben gehad, is één derde betrapt door haar partner.

Verder toont het onderzoek aan dat de meeste vrouwen graag in het gezelschap van mannen verkeren en dat een kwart van de dames met een collega de mist ingaat. Nog eens een kwart geeft de voorkeur aan een vreemdeling en eveneens een kwart van de ondervraagden kan een man in uniform niet weerstaan.

Ook zouden vrouwen geen kwaad zien in hun geflirt en zouden ze zichzelf hun slippertje snel vergeven. Sommige dames gaan zelfs zo ver dat ze zich voorhouden dat ze niet wilden vreemdgaan, maar dat het zomaar gebeurde.

Add Your Comment