Crystal Clear personal shopper

Wie zou er nou niet eens, net zoals een echte celebrity, willen winkelen met een personal shopper? Crystal Clear maakt deze droom voor jou werkelijk. Op de website van het verfrissende drankje, kun je namelijk een dagje winkelen met een personal shopper in jouw favoriete stad winnen.

Crystal Clear selecteerde de leukste winkels in de steden van Nederland. Op de website kun je kiezen uit de plaatsen Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Breda, Maastricht, Groningen, Enschede, Utrecht en Rotterdam. Per stad vind je een selectie winkels die je virtueel kan bezoeken. Voor de echte shoppers onder ons is de site een feest van herkenning. Zo staan er onder mijn favoriete shopstad Rotterdam een aantal winkels waaraan ik regelmatig een bezoekje breng.

Het nieuwe online spel van Crystal Clear is niet alleen heel vermakelijk, maar je kunt er ook nog eens hele leuke prijzen mee winnen. Meedoen is heel simpel. Kies op de website je favoriete stad uit, ga de virtuele winkels in en zoek de verstopte Crystal Clear flessen. Vind je er 2, dan krijg je 4 Crystal Clear Cadeaucoupons. Met deze coupons krijg je korting bij verschillende winkels. Vind je 4 flessen, dan maak je kans op de hoofdprijs. Een dag winkelen met een personal shopper in jouw favoriete stad + €375, – shopping money! In totaal zijn er 9 prijswinnaars, in elke stad één. Hierdoor maak je extra veel kans op de hoofdprijs.

Wil je ook meedoen? Bezoek dan de website van Crystal Clear.

Add Your Comment