Met de zomer op komst mogen de blote jurkjes en topjes weer uit de kast. Daarom komt Dove met de Beauty Finish deodorant waarmee je ook kans maakt op shopgeld.

Dove Beauty Finish is een nieuwe anti-transpirant deodorant. De formule bestaat voor 25 procent uit hydraterende crème en is verrijkt met een beautymineraal. De mineralen zorgen voor een weerkaatsing van het licht waardoor onvolkomenheden optisch verdwijnen en de huid er stralender en egaler uitziet.

Win shopgeld

Mooie gladde en egale oksels mogen natuurlijk gezien worden in een zomers jurkje. Daarom geeft Dove Beauty Finish tot en met 17 juli dagelijks een cadeaubon van Vero Moda ter waarde van €200 weg. Je kunt op 2 manieren kansmaken op deze prijs:

1. Vul de productcode van jouw Dove deodorant in op de website van Dove en maak dagelijks kans op de Vero Moda cadeaubon.

2. Upload jouw foto en beauty tip op de Dove website en vraag je vriendinnen om op jou te stemmen via Facebook. Elke week selecteert de jury de origineelste inzending en deze wordt beloond met een Vero Moda bon van €200.

Kortom, wil je schitterde oksels en kansmaken op shopgeld? Kijk dan hier.

Add Your Comment