Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om terug te kijken. In 2011 werden er verschillende winkels geopend in onze hoofdstad Amsterdam, maar ook voor 2012 staan er winkelopeningen op de planning.

In Amsterdam openden verschillende modemerken in 2011 een winkel. Maar ook net buiten Amsterdam kwam een grote naam, op Schiphol. Hier opende Victoria’s Secret een winkel in de nieuwe terminal. De opening werd groots gevierd, maar het blijft zonde dat de winkel niet voor iedereen bereikbaar is. Ook het gebrek aan lingerie is jammer, want op enkele basisstukken na is dit namelijk niet in de winkel te vinden.

In de P.C. Hooftstraat vinden we tegenwoordig ook een winkel van het Amerikaanse 7 For All Mankind. Het jeansmerk is druk bezig met het openen van winkels in belangrijke Europese steden. Ook Massimo Dutti is nu te vinden in deze straat. Massimo Dutti zat eerder al in Den Haag, maar die was al enige tijd gesloten. Amsterdam werd uitgekozen om opnieuw te beginnen.

2012

Voor 2012 staan er ook alvast 2 namen op de lijst voor onze hoofdstad. Abercrombie & Fitch zal volgend jaar zijn deuren openen in Amsterdam, maar ook Jimmy Choo staat op de planning. De winkel van Jimmy Choo komt in de P.C. Hooftstraat, in een pand waar nu nog een koffiemerk zit.