Wintercollectie Louis Vuitton

Schoenen door mode modeblog

 

Het is nu z’n anderhalf jaar geleden dat ik mijn eerste paar Louis Vuitton schoenen kocht. Ik was op slag verliefd op de zwartgelakte kalfslederen slippertjes, met een klein elegant hakje. Het allermooiste was nog wel dat de muiltjes perfect paste bij zowel mijn zwarte als witte Monogram Multicolore tas. Dat de schoentjes een beetje hard aanvoelde nam ik er voor lief bij, net als het bedrag dat ik moest neertellen voor ze. Hevig in love met mijn aankoop verliet ik Vuitton.

En vandaag tijdens een bezoekje aan de site van LV voelde ik mijn hart alweer lichtelijk gaan bonken toen ik de nieuwe winterschoenen van 2006 doorstruinde.

Een groot deel van de collectie bestaat uit open muiltjes met variërende hakhoogtes. Ook dit seizoen kunnen de schoenen weer  uitstekend gecombineerd worden met de tassen. Zo zijn er onder andere witte en zwarte multicolore en denim schoenen. Alleen zijn deze paren niet echt bedoeld voor de Hollandse wintermaanden, maar ze kunnen altijd van pas komen bij een onverwachte wintertrip!

Daarnaast zijn er deze winter ook ballerina’s en mocassins verkrijgbaar in denim design. Niet in het bezit van een denim bag, niet getreurd er zijn ook bruine en witte  mocassins die gecombineerd kunnen worden met een ander Vuittonnetje. Deze modellen zijn een stuk geschikter, dan de open muiltjes, voor het druilerige herfstweer en een middagje winkelen.

De prijzen voor de wintercollectie variëren van €270,- tot €410,-