Women in control, dat is al een tijdje de slogan van Crystal Clear. Powervrouwen, verleidelijk en onafhankelijk, klinkt lekker dus. Afgelopen donderdagavond starten ze met een nieuw initiatief. Helemaal van nu, voor een goed doel. In het hippe Arena hotel in Amsterdam werden op feestelijke wijze tien foto 3-luiken geveild. Foto’s gemaakt door verschillende leuke bekende Nederlandse vrouwen. De opbrengst, meer dan 40.000, is bestemd voor Microkrediet voor moeders.

Daphne Bunskoek, Carice van Houten, Sophie Hilbrand, Hanna Verboom, Monique Klemann, Marlies Dekkers en nog een aantal andere powerbabes hadden ieder op hun eigen manier foto’s gemaakt met als thema: Women in Control. Ze zijn daarbij geadviseerd door Patricia Steur en Sascha de Boer.
Zoveel mooi bekend Nederlands schoon, zorgt natuurlijk voor een feest met een glamourous tintje. Er was dus veel te bekijken en bewonderen en dan bedoelen we natuurlijk niet alleen de foto’s. Want powerbabes zorgen ook dat ze er goed gekleed uitzien, terwijl ze ondertussen nieuwsgierig rondkijken wat anderen dragen. De veiling gebeurde onder leiding van Christie’s en dj Gijs Staverman babbelde alles vrolijk aan elkaar.

Na de veiling was er een fantastisch feest. Modeblog was hier, met een cocktailtje in de hand, bij aanwezig en we kunnen niet anders zeggen dan dat het een superstijlvolle party was. Mogen ze vaker doen wat ons betreft!

Add Your Comment