Zwarte lakleren Geox sneakersNa een paar seizoenen trouwe dienst waren mijn Gucci sneakers toe aan vervanging. Maar omdat ik geen gympen type ben, was dit makkelijke gezegd dan gedaan. Na heel wat winkels en webshops te hebben afgestruind kwam ik een paar zwarte lakleren Geox sneakers tegen.

Ik ben dol op hakken en heb het niet zo op sportief schoeisel. In mijn schoenenverzameling kom je dan ook maar 3 paar gympen tegen. 2 daarvan zijn om te sporten en het andere paar gebruik ik als pumps of zelfs een paar platte schoenen niet kunnen. Helaas hadden mijn Gucci’s hun beste tijd wel gehad en moest ik op zoek naar vervanging. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk om schoenen te kopen. Het vinden van een paar leuke sneakers is voor mij alleen net zo rampzalig als het vinden van een passende jeans.

Toen ik een paar weken geleden een weekendje naar Maastricht ging, wilde vriendlief tijdens het winkelen even bij Geox kijken. Daar stuitte ik op een paar zwarte lakleren Geox sneakers die op het eerste gezicht wel door de beugel konden. Ze zijn immers sportief en chic tegelijk en aan de binnenkant gewatteerd waardoor ze lekker zacht en warm zijn.

Zwarte lakleren Geox sneakers voor

Zwarte lakleren Geox sneakers achter

Zwarte lakleren Geox sneakers zijkant

Zwarte lakleren Geox sneakers detail