De dag van de liefde staat alweer bijna voor de deur. Heb je voor deze Valentijnsdag nog niet de perfecte outfit gevonden? Laat je dan inspireren door de volgende 5 jurken voor Valentijn.

Heb je voor 14 februari een romantisch afspraakje in je agenda staan? Dan is dat natuurlijk het ideale moment om uit te pakken met een mooie outfit. Probeer op deze speciale dag alleen niet voor veilig zwart te kiezen, maar ga juist voor een verleidelijke kleur. Daarom vind je hier een aantal jurken voor Valentijn in de kleuren van de liefde.

Valentino


Deze cocktailjurk van Valentino ademt pure romantiek uit! Door de intens rode kleur, de blote schouders en de strikjes aan beide kanten zullen alle ogen op jou gericht zijn.

Miu Miu


Deze roze Miu Miu jurk is een en al vrouwelijkheid. De levendige kleur en het schattige strikje aan de onderkant zorgen zowel voor een flinterige als lieve uitstraling.

Donna Karan


Rood is en blijft de kleur van Valentijn en dat maakt deze Donna Karan jurk zo perfect voor deze dag. Draag de jurk met gouden sieraden en torenhoge hakken voor een extra glamoureuze look.

Michael Kors


Dat roze niet altijd mierzoet hoef te zijn bewijst deze asymmetrische jurk van Michael Kors. Combineer de jurk met taupe kleurige pumps en opvallende sieraden voor een mondaine look.

Hervé Léger


Opvallen zul je zeker in deze Hervé Léger jurk, want niets heeft meer impact dan een rode jurk. Door de strakke en verleidelijke vorm heb je voor de rest niet veel meer nodig dan metallic pumps en een mooie clutch.