dure kerstcadeaus
Weet je nog steeds niet wat je deze kerst voor cadeau moet vragen of geven en heb je geen last van de financiële crisis? Dan heb ik voor jou 6 dure mode kerstcadeaus gevonden.

Je zou toch denken dat het in deze tijden niet mee zou vallen om hele dure mode kerstcadeaus te vinden. Niets is minder waar, de winkels staan nog steeds vol met extreem dure producten. Behoor jij tot één van de gelukkige die absoluut geen last heeft van de crisis? Neem dan het onderstaande lijstje mee tijdens het kerst shoppen.

Hermès helikopter
hermes helikopter
Het Franse luxe label Hermès en helikopterfabrikant Eurocopter hebben samen een heuse Hermès helikopter ontwikkeld. Deze helikopter met een Hermès interieur is gebaseerd op de Eurocopter EC135, het best verkopende lichtgewicht model van het bedrijf. “l’Hélicoptère par Hermès” zoals het chique dingetje heet kost ongeveer 5.6 miljoen euro.

Tiffany ring
Tiffany ring
De Important Tiffany diamond ring is bezet met een ronde briljant van 18.44 karaat in de kleur D en met een helderheidgraad IF. Dit juweeltje kost maar liefst 6 miljoen dollar. Of de ring ook bij Tiffany in Amsterdam wordt verkocht is niet bekend.

Imperial Majesty parfum
Imperial Majesty parfum
Het parfum Imperial Majesty is het duurste parfum ter wereld. Dit parfum, dat ook wel de No.1 wordt genoemd, zit verpakt in een Baccarat kristallen flesje met daaromheen een kraagje van 18 karaats goud waarin diamanten zijn verwekt. Imperial Majesty is verkrijgbaar in een 500 milliliter verpakking voor 215.000 dollar.

Chanel horloge
Chanel horloge
Dit prachtige witgouden Chanel horloge genaamd Première is bezaaid met 424 diamantjes. Het horloge kost ongeveer 36.000 euro.

Hermès tas
Hermes-Birkin-tas
De Hermès Birkin tas is al jarenlang de meeste gewilde designertas. Voor een beetje Birkin betaal je al gauw 5.000 euro. Maar wie het echt goed wel doen, kiest voor een exemplaar van exotisch leer gecombineerd met echt gouden elementen of zelfs diamanten. Voor zo’n Hermes tas kan de prijs oplopen tot wel 100.000 euro.

Louis Vuitton hutkoffer
Louis Vuitton koffer
Of je nu een koffer voor je tennisrackets wil, of eentje met daarin een minibar, of een koffer voor je IPod of gewoon een ouderwetse hutkoffer voor je kleding, het is allemaal geen probleem bij Louis Vuitton. Op basis van jouw wensen maakt het Franse luxe label met de hand een koffer of tas die helemaal voldoet aan jouw eisen. De prijs van een Louis Vuitton hutkoffer is niet bekend, dit omdat elk model uniek is.

Zijn deze kerstcadeaus net iets te veel boven je budget? Bekijk dan hier de top 10 kerstcadeaus voor vrouwen.

Add Your Comment