Heb je op Valentijnsdag een romantische afspraak staan, maar heb je nog niet de juiste outfit gevonden? Laat je dan inspireren door de volgende jurken voor Valentijn.

14 februari, de dag waarop we de liefde vieren, zit er weer aan te komen. Als je voor deze dag iets speciaals hebt gepland is dit een uitgelezen moment om uit te pakken met een mooie en verleidelijke outfit. Daarom vind je hier 6 jurken voor Valentijn.

Rood is de kleur van Valentijnsdag dus met een rode jurk zit je altijd goed. Deze asymmetrische jurk van Haute Hippie en de zijde Moschino Cheap and Chic jurk hebben beide een mooie, stralende rode kleur.

Naast rood is roze natuurlijk ook een perfecte kleur voor 14 februari. Deze romantische kleur komt goed tot uiting in het Notte by Marchesa jurk met daarop een organza bloem. Iets minder zoet, maar zeker zo verleidelijk is de roze jurk van 3.1 Phillip Lim die aan de bovenkaant is versierd met kristallen.

Vind je rode of roze jurk iets te veel van het goede? Dan kun je natuurlijk voor een exemplaar in een rustigere kleur kiezen. Dit simpele, sexy, zwarte, strapless jurkje van Wolford is dan een goede optie. Iets opvallender, maar zeker ook heel geschikt voor een romantische date, is het witte Milly jurk met daarop een roze met zwarte bloemen.

icon
icon