7_for_all_mankind

7 For All Mankind is opgericht in 2000 en sindsdien is  het Amerikaanse jeansmerk niet meer uit mijn walk-in closet te denken. Ik weet niet of het de fijne pasvorm is, de leuke Swarovski steentjes, het golvende logo of de andere versieringen maar bijna elke jeans die ik heb is van 7 For All Mankind. Ik was dan ook erg blij om te horen dat het merk deze maand haar eerste Europese winkel opent.

Jeansmerk 7 For All Mankind opent op 23 mei haar eerste Europese winkel in Parijs. De 70 vierkante meter tellende boetiek ligt aan de luxewinkelstraat Rue Saint Honorè. De winkel in Parijs is hetzelfde ingericht als de Amerikaanse winkels, met een strakke uitstraling en zebrahouten meubels.

Speciaal voor de opening van de boetiek komt het merk met een limited edition 7 For All Mankind Loves Paris jeans, met de Eiffeltoren op de achterzak. Helaas worden er maar 200 stuks van deze broek gemaakt.
Met 32 winkels in Amerika, Azië en Zuid Amerika en met de opening van de Parijse boetiek en volgende maand nog twee winkels in Dubai en Kuweit, ziet de toekomst er rooskleurige uit voor7 For All Mankind. Maar als we de geruchten mogen geloven is dit pas het begin. Het merk is van plan in de komende jaren nog veel meer winkels in Europa te openen.

Add Your Comment