Adel schittert wederom op de cover van Vogue. Maar ditmaal gaat het niet om zomaar een voorpagina maar om de cover van Vogue’s Power Issue!

De Amerikaanse Vogue komt jaarlijks met een speciaal Power Issue met daarop een succesvolle en krachtige vrouw. Voor de editie van 2012 liet het magazine haar oog vallen op Adele. Wat niet vreemd is, want de zangers sleepte afgelopen zondag maar liefst 6 Grammys binnen.

Adele schittert overigens niet alleen op de cover van Vogue, maar ook in een bijbehorende fotoshoot en interview. Zo omschrijft ze kracht als: “het vertrouwen om je eigen beslissingen te nemen en je niet te laten verleiden door andere mensen.”

Stoppen met muziek?

Maar de meest opvallende uitspraak in het interview is toch wel dat ze stopt met muziek. “Ik neem een pauze van vier of vijf jaar. Als ik voortdurend aan het werk ben, mislukken mijn relaties. Dus in ieder geval heb ik nu meer tijd om een vrolijk album te schrijven en om verliefd en gelukkig te zien,” vertelt Adele.

Hoewel ik de foto’s van Adele in Vogue echt prachtig vind, denk ik dat we haar uitspraak over haar pauze met een korrel zout moeten nemen. Aangezien de zangers niet gereageerd heeft, veracht ik dat het niet snel gaat gebeuren.

Add Your Comment