Naast mode en chocola ben ik ook dol op kaas. Maar het vervelende aan een lekker stuk kaas vind ik het verwijderen van de kaaskorst! Gelukkig heeft Maaslander daar nu iets op gevonden, namelijk de Keepkantjes.

Uit een onderzoek van Maaslander is gebleken dat ik niet de enige ben die zich ergert aan de kaaskorst. Zo eet 97 procent van de Nederlanders minimaal eenmaal per week kaas en heeft 65 procent zich wel eens in de vingers gesneden bij het verwijderen van de korst. Daarom beschouwt dan ook ruim de helft van alle kaaseters de korst als onhandig en het afsnijden ervan als een vervelend klusje.

Maar dankzij de Keepkantjes, ofwel de afpelbare kaaskorst, heb je bij het verwijderen van de korst geen kaasschaaf of mesje meer nodig. Je pelt namelijk heel makkelijk en snel met je vingers de korst stukje voor stukje van de kaas. Deze handige Keepkantjes zitten voortaan op alle voorverpakte stukken Maaslander.

Nieuwsgierig naar de Maaslander Keepkantjes? Neem dan een kijkje op overleefdekaasschaaf.nl. Op deze website vind je ook hoe je kans maakt op het winnen van één jaar lang gratis kaas.

Advertorial

Add Your Comment