De ontwerper Alexander Wang volgt het voorbeeld van Marc Jacobs door een schoenencollectie te vernoemen naar zijn favoriete modellen. Eén van de gelukkige dames is het Nederlandse model Mirte Maas.

Voor een model is het boeken van een cover of campagne al heel wat, maar dat een ontwerper een schoen naar je vernoemd is een hele eer. Marc Jacobs zette de trend, toen hij een handtassenlijn opdroeg aan zijn meest geliefde modellen. Alexander Wang zet dit voort, maar dan met een schoenencollectie.

De schoenenlijn is onder andere vernoemd naar het model Mirte Maas, zij kreeg een plat, stoer veterlaarsje met een open teen, onder de naam Mirte Flat Boot. Hiervan is ook een stiletto variant gemaakt, met de naam Freja Laces Bootie. De Edita Classis Mule is een zwarte teenschoen met een gigantische hak en dikke plateauzool. De Alla Leopard Wedge en de Natasha Leopard Pump hebben allebei een hoge hak en zoals de naam al zegt een luipaardprint. De Toni Stiletto Clog heeft het comfort dat je er zo in kan stappen, de schoen komt tot op de wreef en heeft een open hak.