Het gerucht gaat dat het Britse model Alice Dellal het nieuwe gezicht wordt van Chanel. Alice Dellal zou Blake Lively opvolgen als het gezicht van de nieuwe handtassencampagne van Chanel.

Alice Dellal zou een opvallende keuze zijn als nieuw gezicht van Chanel, ze staat namelijk vooral bekend om haar half afgeschoren kapsel. Het 24-jarige model drumt in een band genaamd Thrush Metal. Ook heeft ze vaak een neusring in en draagt ze heftige zwarte make-up. Niet echt het type waar je aan denkt bij luxe tassen van Chanel.

Alice Dellal lijkt meestal meer op een punker dan op een model, maar Karl Lagerfeld staat nu eenmaal niet bekend om zijn voorzichtige keuzes. Eerdere gezichten van Chanel zijn sterren als Blake Lively, Diane Kruger en Lily Allen. Of Alice Dellal ook daadwerkelijk het nieuwe gezicht van Chanel wordt is nog even afwachten, want de nieuwe tassencampagne van Chanel is pas voor volgend voorjaar.

Update

Inmiddels heeft Chanel bevestigd dat Alice Dellal inderdaad het nieuwe gezicht wordt va nde Chanel Boy Bag campagne voor volgend voorjaar. Alice Dellal was de persoonlijke keuze van Karl Lagerfeld.

Add Your Comment