Het AMFI magazine 2012, van het Amsterdam Fashion Institute, is binnenkort verkrijgbaar. De negende editie van het blad heet Tiger Dragon Slayers from the Underworld.

Het AMFI magazine 2012 is geheel gemaakt door studenten van het Amsterdam Fashion Institute. Volgens de makers van Tiger Dragon Slayers from the Underworld zijn ze continu op zoek naar uitgesproken mode, ideeën en mensen. Zo wordt er in het tijdschrift geëxperimenteerd met verhoudingen, silhouetten, prints en materialen.

In het blad lees je ook van alles over de borduursels van Hally Hopper, word je meegenomen in de Manga Mania buurt in Tokyo en wordt de enorme kledingkast van Kevin Power uitgelicht. Verder wordt er in het tijdschrift ook een handgemaakte productlijn, die bestaat uit sleutelhangers, sieraden en verstelbare tassen, geïntroduceerd. Deze items zijn verkrijgbaar bij de by AMFI Statement Store en Options! in Amsterdam.

Het AMFI magazine 2012  vind je ook het AMFI jaarboek, waarin je het werk van de eindexamenstudenten van 2012 kunt bewonderen. Het blad ligt vanaf 30 juni in de winkels.

Add Your Comment