Ananda Marchildon stopt als model. De winnares van Holland’s Next Top Model 2008, die door haar modellenbureau Elite te dik werd genoemd, is tot de conclusie gekomen dat de modewereld niets voor haar is.

De 25-jarige Ananda Marchildon won in 2008 het Holland’s Next Top Model. Hiermee verdiende het model een cheque van 75.000 euro en zou zij ter waarde van dit bedrag gegarandeerd opdrachten krijgen. Maar als snel kreeg ze van modellenbureau Elite te horen dat haar billen te dik waren en ze werd uiteindelijk ontslagen.

Om iets aan haar achterwerk te doen begon Ananda met een dieet en ging ze meer sporten. Maar het model vindt het nu genoeg en zegt te stoppen met het werk. “De modellenwereld blijkt niets voor mij te zijn. Ik wil mezelf geen eetprobleem laten aanpraten. Waarom moeten alle modellen graatmager zijn? Ik kan mij goed voorstellen dat jongere meisjes hierdoor een eetstoornis ontwikkelen. Zelf was ik dus ook al op een ongezonde manier met voeding bezig,” vertelt Ananda aan de Telegraaf.

Billenmodel

Maar om niet onopgemerkt uit de modellenwereld te stappen, heeft ze nog 1 opdracht aangenomen. De brunette is namelijk, gehuld in slechts een klein broekje, het nieuwe gezicht van Sloggi. Het merk wil hiermee bewijzen dat Ananda absoluut niet dik is, maar juist een mooi achterwerk heeft.

Zelf vind ik dat Ananda Marchildon met haar maat 36 absoluut niet dik. Ik zou zulke mooie vormen maar al te graag wat vaker in een modecampagne zien.

Add Your Comment