Angelina Jolie is een bezige bij. Zo schittert de actrice in vele films, is ze ambassadrice van de UNHCR en moeder van 6 kinderen, maar tussen al die taken door heeft ze ook nog tijd gevonden om een sieradenlijn te ontwerpen.

Actrice Angelina Jolie is gevraagd door Robert Procop, de voormalige directeur van juwelenmerk Asprey, om een sieradenlijn te ontwerpen voor zijn eigen merk Procop. Samen creëerden zij een collectie klassieke sieraden waarin exclusieve edelstenen zijn verwerkt.

De sieraden zullen niet verkocht worden in winkels maar uitsluitend worden aangeboden aan klanten van Procop. De opbrengst van de sieraden wordt gedoneerd aan Angelina’s goede doel The Education Partnership for Children. Dit is een organisatie die zich inzet om kinderen uit oorlogsgebieden te voorzien van onderwijs.

Robert Procop en Angelina Jolie zijn overigens geen onbekende van elkaar. Zo draagt de actrice in de film The Tourist een diamanten collier van Procop. Maar ook privé voorziet Robert Angelina en haar man Brad Pitt maar al te graag van mooie glimmers.

Foto via PR photo

Add Your Comment