Armani Hotel Dubai
Signore Giorgio Armani is bezig de wereld te veroveren. Eind van dit jaar opent hij op de bovenste etages van Dubai’s hoogste wolkenkrabber Burj Dubai een heus Armani hotel.

In 1970 begon Armani met een winkel in tijdloze kleding. Daarna volgden in rap tempo cosmetica, horloges, zonnebrillen, parfums, juwelen, chocola en meubelen. En wow, nu dus ook een eigen hotel!

Het hotel telt 175 kamers, natuurlijk ingericht met Armani Casa Home Collectie. Vorig jaar was ik na een weekje Dubai al vastbesloten terug te gaan. Nu is er een extra goede reden!

Het luxueuze Armai hotel bestaat uit gastkamers, suites, restaurants en een kuuroord op een oppervlakte van 40.000 vierkante meter. Op de verdiepingen 37 tot 108 komen appartementen. De rest zal ingedeeld worden door suites en burelen. Behalve verdieping 123 en 124 waar de lobby en het ‘observatie dek’ komen. Op de 78ste verdieping komt een zwembad. Ook komen er in de buurt een winkelcentrum, horeca en kantoren. Wellicht een leuk idee om komende kerst in Dubai te vieren?

Wereldwijd worden er minstens 10 luxe hotels onder Armani zijn naam geopend, gedurende de komende 10 jaar. Zo staan Milaan, Marrakech en Marassi op de planning.

Add Your Comment