Armani Prive

Designers door mode modeblog

Gister opende Giorgio Armani met zijn Prive-collectie de Haute Couture week in Parijs. De show ontplooide in een smalle straat in de buurt van de Arc de Triomphe. Met de Privé-collectie voor herfst/winter 2006-2007 maakte Armani een verpletterende indruk op zijn publiek. De exclusieve en peperdure creaties voor de rijken ter aarde betuigde van veel fantasie.

De show opende met een zwartwit zigzag mantel met een omhoog staande kraag, gemaakt van cashmeer. Eén van de mooiste creaties waren de jurken met een zandloperfiguur van chiffon en tulen in grijze en roze tinten. Voor de show gebruikte Armani de meest exclusieve stoffen zoals python en nerts en lag de nadruk in zijn ontwerpen op getailleerde vormen. Dit alles samen gaf de show een enorm Hollywood gehalte.

Tijdens de presentatie zaten de celebs als Anna Wintour en Cher natuurlijk vooraan. Ook waren er een aantal royalty’s op de show afgekomen.

De collectie is gericht op de lifestyle van de superrijken. Maar als Armani één ding snapt, dan is het wel hoe hij vrouwen moet kleden om eruit te zien als een diamant.
Voor meer fotos kijk hier.