Woensdag vond de jaarlijkse uitreiking van de Beau Monde Awards plaats, in het Amstel Hotel in Amsterdam. Natuurlijk waren alle bekende Nederlandse dames aanwezig . Tijdens dit evenement krijgen glamourdames een prijs voor mooiste haar, coverfoto, makeover en stijl. Maar kent Nederland wel echte glamour? Of zijn deze awards alleen maar show en vriendjespolitiek? 

De titel meest stijlvolle vrouw ging naar Leontine Borsato. Zij kreeg de Beau Monde Style Award uit handen van de Amerikaanse presentatrice Ruby Wax. Vorig jaar was Sylvana Simons de gelukkige. Bridget Maasland viel ook in de prijzen. Zij won de award voor beste Make Over. Zij liet zich voor het blad omtoveren tot Brigitte Bardot. Leco en Caroline Tensen verzorgde samen de presentatie van het spektakel.

 

Beau Monde

Als je het aan mij vraagt maak je alleen maar kans op de awards van het tijdschrift als Leco dol op je is en daarnaast jouw vaste visagist is. De uitslag was dan ook niet echt verrassend. Want heeft Leco niet ooit gezegd dat Leontine zijn leukste vriendin is? Hoezo vriendjespolitiek!