Bekende moeders en hun kledingstijl

Lifestyle door admin modeblog


Omdat het bijna Moederdag is leek het me leuk om te kijken naar bekende moeders en hun kledingstijl. Sommige beroemde vrouwen kleden zich als moeders en naar hun leeftijd, maar er zijn er ook nog veel die denken dat ze jonger zijn dan dat hun leeftijd zegt.

Je vindt hier 5 bekende moeders en hun kledingstijl. Vrouwen van verschillende leeftijden en met verschillende beroepen. Zangeressen, actrices en modellen, ze komen allemaal aan bod. Sommige mamma’s hebben net hun eerste kindje, anderen hebben er 4 en bij een zijn de kinderen zelfs al het huis uit.

Victoria Beckham


Een van werelds meest bekende moeders is toch wel de Engelse ontwerpster en voormalig Spice Girl Victoria Beckham. Samen met man David heeft ze 4 kinderen namelijk Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David en Harper Seven. Sinds Victoria is doorgebroken als ontwerpster is ze zich ook beter gaan kleden. Want ik vind dat ze veel leukere outfits draagt dan een aantal jaar geleden. Toen zag je deze moeder vaak in ordinaire, leren kleding rondlopen en had ze een veel te blond kapsel.

Beyoncé Knowles


De wereldberoemde zangers Beyoncé Knowles is sinds kort mamma van haar eerste kindje, Blue Ivy Carter . Rapper Jay Z is de trotse vader van het meisje. Je zult Beyoncé niet snel in een broek zien. Overal waar ze is komt ze opdraven in een jurkje, van ultrakort tot maxi rokken. Niet iedereen kan al deze verschillende lengtes hebben, maar ik vind dat ze echt met alles wegkomt. Een bekende moeder met een erg goede kledingstijl dus!

Jennifer Lopez


De Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez is moeder van de tweeling Max en Emme, van de vader Marc Anthony is ze verleden jaar gescheiden. Ze is een mamma met een voorliefde voor heel veel glitters en er wel een handje van heeft om zich te jong te kleden. Jennifer is inmiddels al 42 jaar, maar ze kleedt zich nog vaak als een vrouw van eind 20. Hoewel deze moeder er nog jong uit ziet, vind ik dat ze zich wel meer naar haar leeftijd mag kleden.

Heidi Klum


Heidi Klum is een Duits fotomodel en presentactrice die we onder andere kennen van Victoria’s Secret en het programma project catwalk. Ze heeft 4 kinderen  Leni, Henry Günther, Johan Riley en Lou Suola. Net als Jennifer Lopez houdt ze ook van glitters in haar outfits, alleen verwerkt zij ze op een wat subtielere manier. Het is een vrouw die zich op een elegante manier kleedt, naar haar leeftijd en geen ultrakorte rokjes draagt. Over de kledingstijl van deze bekende moeder ben ik dan ook zeer tevreden.

Sharon Osbourne


Sharon Osbourne is een hele bekende moeder, vooral door de Osbourne reality show van een aantal jaar geleden. Ze is de vrouw van rocker Ossy Osbourne en heeft met hem 3 volwassen kinderen genaamd Aimee, Kelly en Jack. Ze kleedt zich zoals je van een echte rockchick op oudere leeftijd mag verwachten. Veel zwarte colberts, soms gecombineerd met een panterprintje of wat glitters.

Foto's via Beyonce, Glamourvanity,Jenifferlopez en Twitter