Blake Lively heeft weer een nieuwe modeklus te pakken. De blondine wordt namelijk het gezicht van het nieuwe Gucci Première parfum.

Gucci heeft Blake Lively gestrikt als het nieuwe gezicht van het splinternieuwe Gucci Première parfum. De geur is geïnspireerd op de Première haute couture collectie die Gucci in 2010 lanceerde. De lijn bestaat uit avondjurken die op maat worden gemaakt voor celebrities.

Frida Giannini, de creatief directeur van het modehuis, is helemaal in haar nopjes met Blake. “Celebrities en rode loperglamour hebben altijd deel uitgemaakt van Gucci’s erfgoed. Blake Lively is het nieuwe gezicht van Gucci Première, omdat ze iemand is met een buitengewone schoonheid en die enorm van mode houdt. Ze heeft een geweldige smaak. Ondanks dat ze jong is heeft ze een duidelijk doel voor ogen en ik houd van deze instelling. Ze weet hoe ze op de juiste manier een diva moet zijn, met een ambitieuze glamour,” zegt Giannini tegen WWD.

Voor de Gucci campagne met Blake Lively neemt het fotografenduo Mert Alas & Marcus Piggott achter de lens plaats. Zij zullen de blondine op de gevoelige plaats vastleggen in het Sheats Goldstein Residence in Los Angeles.

Gucci Première parfum

Het Gucci Première parfum ruikt volgens het modehuis naar een combinatie van oranjebloesem, witte bloemen, bergamot, muskus, hout en een vleugje leer. De nieuwe geur is waarschijnlijk vanaf september verkrijgbaar.

Add Your Comment