Burberry sjaal
Tijdens een wandelingetje in de gure herfstwind besscherm ik mijn gezicht het liefst met mijn heerlijk zachte Burberry sjaal. Een Burberry sjaal is niet alleen heerlijk warm het is ook de perfecte accessoire om je donkere winterjas mee op te fleuren.

Wie bij een Burberry sjaal gelijk denkt aan een beige sjaal met de bekende ruit heeft het niet helemaal juist. Natuurlijk heeft het Britse merk deze sjaals, maar daarnaast zijn er nog een heleboel andere exemplaren. Zo zijn er ondermeer effen, gestreepte en geblokte sjaals en varieert het kleurengamma van zwart tot paars en van blauw tot roze.

Opvallend is de superlange sjaal met kleien zakjes aan de uiteindes. Ook erg leuk zijn de gekreukelde exemplaren en de sjaals met meerdere ruitjes door elkaar. Ook heeft Burberry een ronde sjaal in de collectie. Deze wijdvallende sjaal kun je ook over je hoofd trekken als een soort muts. Variërend van het martiaal waarvan de sjaal is gemaakt, betaal je voor een Burberry sjaal zo’n €200 a €650.

Burberry poncho

Naast sjaals heeft Burberry ook hele leuke poncho’s en omslagdoeken. Deze zijn in verschillende dessins te koop, zoals met een overall check patroon en in een effen kleur met een bescheiden ruitje. De prijs voor een kleine omslaagdoek begint bij €450.

Om de winterse look helemaal compleet te maken heeft Burberry ook handschoenen, mutsen en oorwarmers. Voor een paar leren handschoenen betaal je €175, een muts kost zo’n €100 en de oorwarmers ongeveer €140.

Add Your Comment