Het live uitzenden van een catwalkshow op internet is tegenwoordig niets nieuws meer. Daarom gaat Burberry ditmaal een stapje veder. Het modehuis zendt zijn show uit in 3D.

De nieuwe wintercollectie van Burberry wordt op 23 februari tijdens de Londen Fashion Week in The Chelsea College of Art in Londen geshowd. Maar tegelijkertijd zal de show ook in verschillende steden in 3D worden uitgezonden. In Parijs, New York, Tokyo, Dubai en Los Angeles kan een select groepje gasten genieten van een heuse Burberry 3D modeshow.

Burberry’s Christopher Bailey vertelde aan WWD: “We zijn erg verheugd dat we bekend kunnen maken dat Burberry het eerste modehuis is die een wereldwijde show organiseert. Door de 3D technologie kan het publiek over de hele wereld de sfeer en energie van de catwalkshow in Londen ervaren.”

Heb je geen uitnodiging weten te bemachtigen voor de Burberry catwalkshow in Londen of de 3D versie ervan, dan is dat nog geen rede om de show te missen. Want je kunt de modeshow ook live volgen op de website van Burberry.

Add Your Comment