Burberry tassen

Bij het zien van de nieuwe tassen van Burberry voor deze zomer was gelijk verkocht. De combinatie van het bekende ruitje, met wit leer en een koord dat door de tas geregen is, deden mij gelijk denken aan een schitterende zomer. Ik zag mezelf al lopen met deze tas over mij schouder op de boulevard in Zuid-Frankrijk. Na deze gedachten wist ik het zeker, ik had mijn tas voor de zomer gevonden.


Alleen stuitte ik wel op één probleempje. Welke van de drie zou het worden. Het is niet zo, dat ik meestal maar één tas per seizoen koop. Maar twee of drie tassen die bijna exacte hetzelfde zijn, koopt zelfs een groot tassenverslaafde als ik niet. Nee, dan gaat mijn voorkeur uit naar een extra zomertasje van D&G, Gucci of Dior.

Kortom ik moest een keus gaan maken tussen de drie geweldige tassen. Als eerste viel de tas af, die qua model op een mandje lijkt. Super leuk model, alleen heb ik al zoiets. Daarnaast vind ik het heel onhandig dat dit exemplaar niet afsluitbaar is aan de bovenkant. Dit model is overigens ook in het rood verkrijgbaar.

Met nog maar twee tassen over was ik al een heel eind op weg in de goede richting. Na even twijfelen, besloot ik dat het Hobo model het ook niet zou worden. Simpelweg omdat ik deze schoudertas iets aan de te kleine kant vond. Ik sleep namelijk altijd een heleboel spullen met me mee.

Uiteindelijk koos ik voor het Satchel model. Een ruime handtas die aan de bovenkant sluit. Overtuigd van de juiste keuze rekende ik mijn nieuwe Burberry zomertas af. Bij de kassa viel mijn oog op de portemonnees die wel erg goed bij mijn nieuwe tas paste. Alleen er was wel één nadeel, deze portemonnees waren zwart. De verkoopster vertelde mij dat ze de portemonnees ook in het wit kom bestellen.

Er paste twee portemonnees van het merk bij mijn tas. Een groot langwerpig model en een model dat wat kleiner was en vierkant. Ik besloot voor het kleinere vierkante model te gaan. De verkoopster pakte mijn tas in en vertelde dat de portemonnee binnen een week voor mij klaar zou liggen.

Eenmaal buiten kwam de regen met bakken uit de hemel vallen. Ik had mijn zomer tas, maar van een zomerszonnetje was nog geen spoor te bekennen. Ondertussen staat mijn nieuwe Burberry tas alweer zo’n drie weken in de kast te wachten op de eerste zonnestralen. Misschien wordt het eens tijd om een vakantie te boeken naar een tropisch oord, waar mijn Burberry tenminste wel van pas komt!