Carine Roitfeld gaat een eigen magazine lanceren. Kortom, duidelijk een gevalletje van het bloed kruipt waar het niet gaan kan!

Na haar vertrek als hoofdredactrice van de Franse Vogue, komt Carine Roitfeld nu met een eigen magazine. Roitfeld vertelde aan L’Express dat het blad in het Engels wordt uitgebracht. Over de naam wilde ze nog niets loslaten, maar ze verklapte wel dat ze simpelweg dacht aan Carine Roitfeld. Toch is Roitfeld er niet van overtuigd of het de juiste keuze is om zichzelf telkens op de cover te zetten.

Droomteam

Hoewel ze zegt niet met Vogue te willen concurreren heeft Roitfeld wel een mode droomteam in elkaar geknutseld. Zo wist ze modefotograag Mario Testino, Marie-Amelie Sauve de fashion director van Vogue en Stephen Gan creatief directeur van Harper’s Bazaar en hoofdredacteur van V Magazine te strikken.

Kortom, met het team van het Carine Roitfeld magazine zit het wel goed! Toch zullen we nog even geduld moeten hebben voordat we haar blad kunnen lezen. Want de eerste editie verschijnt pas in september 2012.

Add Your Comment