Chanel chain handle tas

Ondanks dat ik een groot fan van Chanel ben, moet ik eerlijk bekennen dat mijn Chanel collectie niet echt bijzonder groot is. Naast een aantal parfums en een hele rits make-up producten, ben ik slecht in het bezit van 1 Chanel jasje en tasje. Ik moet toegeven dat dit niet de schuld is van de prachtige ontwerpen van Karl Lagerfeld, maar komt door het feit dat ik de Chanel boetiek in de P.C. Hooftstraat liever oversla. De mannelijke verkopers die daar werken zijn enorm arrogant en kunnen nog heel wat leren van hun collega’s aan de overkant bij Louis Vuitton, die werkelijk de sterren voor je uit de hemel plukken.

Maar misschien dat ik binnenkort weer eens een bezoekje aan de boetiek ga wagen. Want tijdens mijn zoektocht naar de perfecte tas, die ik zo ongeveer 3 maal per week heb, kwam ik een erg mooi Chanel exemplaar tegen.

De Chanel chain handle tas is de perfecte partner voor zowel overdag als ’s avonds, door zijn casual maar toch ook weer chique uitstraling. Deze schoudertas combineert de typische klassieke Chanel stijl met een moderne twist. De Chanel chain handle, gemaakt van kalfsleer, is verkrijgbaar in het wit en zwart. Naast de bekende Chanel ketting is de tas ook voorzien van het befaamde double C logo. Eigenlijk hoef ik niet zoveel te zeggen over deze tas, want de foto’s zeggen al meer dan genoeg! Is het geen plaatje?

Wil jij ook deze Chanel chain handle tas aan jouw verzameling toevoegen, maar is de Chanel boetiek in Amsterdam ook niet je favoriete winkel? Probeer dan eens de Chanel shop in Brussel, daar werken zeer aardige en hulpvaardige dames. Iets verder weg maar ook zeker een aanrader, met attente verkoopsters, is de Chanel store in het Franse Cannes.

Add Your Comment