Chanel heeft onlangs een collectie Chanel Mademoiselle tassen gelanceerd. De lijn bestaat uit schitterende Chanel tassen waarvan mij hart absoluut sneller gaat slaan.

De nieuwe Chanel Mademoiselle tassen hebben de afgelopen weken voor de nodige commotie gezorgd. Maar de aandacht ging niet uit naar de tassen, maar naar de bijbehorende campagne met Blake Lively. Wat op zich heel jammer is, want Karl Lagerfeld creëerde wederom Chanel tassen om van te watertanden!

De Chanel Mademoiselle tassen zijn verfijnd en modern, maar stralen tegelijkertijd ook de klassieke elegantie uit waar het modehuis om bekend staat. Karl ontwierp 5 verschillende maten van de Mademoiselle tas variërend van mini tot maxi. Wel voorzag hij elke maat van dezelfde ronde vorm die hij combineerde met de iconische Chanel ketting als hengsel en het dubbele C logo.

Qua materiaal kun je je hart ophalen wat de Mademoiselle collectie betreft. De Chanel Mademoiselle tassen zijn namelijk uitgevoerd in maar liefst 10 verschillende materiaalsoorten zoals satijn, jersey, alligator, leguaan, lams- en kalfsleer. Maar ook het kleurengamma van deze collectie is zeer uiteenlopend met nuances als rood, nachtblauw, turkooizen, grijs, wit, roze, zwart, oranje en beige.

Als je het mij vraagt zijn de Chanel Mademoiselle tassen een schot in de roos en de perfecte variatie op de Chanel 2.55 tas. Door de verschillende grootse en vele materialen en kleuren heeft de tas telkens een andere stijl waardoor de tas geschikt is voor allerlei gelegenheden en outfits. Zelf heb ik mijn hart verloren aan de rode lakleren Chanel Mademoiselle tas waarmee Blake Lively in de campagne schittert.

Add Your Comment