Karl Lagerfeld strikte Blake Lively onlangs als het gezicht van de Chanel Mademoiselle campagne. Toch is niet iedereen bij Chanel blij dat de ontwerper zijn oog op de actrice liet vallen.

Blake Lively werd met veel bombarie gepresenteerd als het nieuwe gezicht van de Chanel Mademoiselle tassen collectie. Karl Lagerfeld noemde de actrice zelf de American dream girl, maar Blake is niet voor iedereen bij Chanel het gedroomde gezicht.

Te Amerikaans

De Amerikaanse afdeling van Chanel is niet blij dat Karl Lagerfeld voor Blake Lively heeft gekozen. Volgens hen is de Gossip Girl actrice te onbekend in Europa om het gezicht te zijn van zo’n belangrijke campagne. Verder zou Blake ook te Amerikaanse zijn en daardoor niet passen bij het Franse Chanel.

Volgens bronnen bij Chanel is Karl Lagerfeld niet blij zijn met de reactie van de Amerikaanse tak. Hij zou zelfs gedriegd hebben iedereen te ontslaan die het niet eens is met zijn keuze. Want de Amerikaanse uitstraling van Blake was juist wat de ontwerper aantrok in de blonde schoonheid.

Add Your Comment