Onder het motto: een stad kan nooit genoeg Chanel winkels hebben, heeft het modehuis besloten om een nieuwe winkel te openen op New Bond Street in Londen.

Chanel heeft momenteel al in negen winkels in Londen, variërend van een shop in Selfridges tot aan een juwelenboetiek in Bond Street, maar een tiende Chanel winkel zit al in de planning. Voor deze winkel heeft haar Chanel haar zinnen gezet op de luxe Londense winkelstraat New Bond Street.

Helaas voor Chanel gaat zo’n locatie wel gepaard met een torenhoge prijs. Zo moest het modehuis eerst ruim 4.8 miljoen euro neertellen om de vorige huurder het pand te laten verlaten. Daarnaast moeten zij ook nog jaarlijks ongeveer 2.8 miljoen euro aan huur betalen, wat volgens de Financial Times een record bedrag is voor deze locatie.

Natuurlijk tast Chanel niet zo diep in de buidel voor zomaar een boetiek, de winkel wordt namelijk een heuse flagship store. Wel moeten we nog even geduld hebben voordat we de nieuwe Chanel boetiek kunnen bezoeken. De winkel opent waarschijnlijk pas volgend jaar haar deuren op New Bond Street 158.