Als je aan Chanel denkt, denk je al gauw aan mantelpakjes, tassen en make-up. Maar Chanel heeft ook schitterende sieraden.

Als we het over top juweliershuizen hebben, dan komt Chanel misschien niet als eerste in je op. Toch heeft het Franse modehuis een juwelencollectie die kan concurreren met beroemde merken als of Cartier, Boucheron, Bvlgari en Chopard.

In de Chanel fine Jewelry collectie worden veel parels en diamanten gebruikt. De collectie weerspiegelt de klassieke glamour van het modehuis. Mijn favoriete lijn uit de collectie is de Camélia. Deze levendige sierdaden zijn geïnspireerd door Coco Chanel haar lievelingsbloem de camelia.

Als volleerd ekster ben ik zelf helemaal verliefd op de dubbele camelia ringen. Deze 18 karaats witgouden ring is er in 3 verschillende varianten. Zo zijn 2 ringen versierd met witte en zwarte diamanten en is de andere bezet met witte diamanten en roze saffieren.

Daarnaast bestaat de collectie ook uit andere witgouden juwelen, zoals colliers, oorbellen, ringen en een armband. Sommige van deze sieraden zijn alleen bezet met witte diamanten, terwijl andere ook versierd zijn met parels, onyx of agaatsteen.

Hoewel ikzelf dol ben op witgoud en diamanten, dragen sommige vrouwen liever geelgouden sieraden. Voor hen heeft Chanel geelgouden kettingen, oorbellen, een armband en een ring die ook elk voorzien zijn van de liefelijke camelia’s.

Add Your Comment