Chanel heeft voor de aankomende zomer een nieuwe collectie met zonnebrillen. De Chanel zonnebrillen collectie bestaat uit verschillende modellen, zowel met ronde als hoekige vormen en glazen in allerlei soorten kleuren.

De nieuwe zonnebrillen van Chanel hebben een retro uitstraling en zijn tegelijkertijd ook chic en stijlvol. Enkele brillen hebben invloeden van Chanel’s kledingcollectie voor zomer 2010, die geïnspireerd is op het boerenleven. Deze zonnebrillen hebben namelijk een metalen graantakje op het montuur boven de glazen, waardoor ze het effect creëren van een wenkbrauw.

De ronde monturen hebben een jaren 70 retro look en hebben wel iets weg van een duikbril. De kleuren verschillen van roze, rood, oranje, blauw en zwart, die de brillen tot opvallende accessoires maken.

Niet alleen de kleuren zorgen ervoor dat de Chanel zonnebrillen uitblinken, maar ook de hoekige en puntige monturen die geïnspireerd zijn door de barokstijl. Bij sommige brillen is er op innovatieve wijze hoekjes uit de glazen weggelaten, wat voor een unieke vorm zorgt van het montuur.

De oversized brillen zijn ook weer aanwezig, bij de nieuwe collectie van Chanel. Als een sieraad is een bril bij de pootjes versierd met pareltjes en gouden kettinkjes. Anderen hebben een klassiek wit of bruin montuur, waarvan de zwarte zonnebril een felgekleurd accent in roze of blauw aan de randen heeft.

Add Your Comment