Nu de zomer echt is aangebroken, mag en stijlvolle zonnebril natuurlijk niet ontbreken. Daarom vind je hier de Chanel zonnebrillen van zomer 2011.

Karl Lagerfeld heeft in de Chanel zonnebrillen typische elementen van het modehuis verwerkt. Hij heeft ervoor gezorgd dat de brillen aansluiten op de zonnebrillen trends van dit seizoen.

Zo bevat de collectie verschillende vlinder en ronde zonnebrillen. De brillen variëren van glamoureuze oversized tot kleine, ronde, puntige monturen. Om de zonnebrillen een echte Chanel finish te geven zijn ze versierd met parels, stikwerk of het CC logo.


Daarnaast bevat de zomerlijn ook verschillende pilotenbrillen. Zo is het ene model doorzichtig en vierkant en voorzien van een graantakje op de poot. Terwijl een andere pilotenbril weer van metaal is en ronde vormen heeft.


Tot slot bestaat de zomer 2011 collectie nog uit een aantal oude vertrouwende Chanel zonnebrillen. Deze monturen lopen uiteen van strakke, vierkante modellen tot brillen met zachtere vormen. Qua kleuren gebruikt Chanel voornamelijk zwart, wit en bruintinten die af en toe worden afgewisseld met een rode of fel blauwe zonnebrillen.

Add Your Comment