Sommige vrouwen hebben alle geluk van de wereld. Ze vinden hun prins op het witte paard en de perfecte schoenen. Assepoester is één van deze dames, want Christian Louboutin maakt voor haar een muiltje.

Binnenkort kan de Goede Fee uit Assepoester niet zomaar een paar glazen schoenen tevoorschijn toveren, maar een stel Christian Louboutins. Want de schoenenkoning ontwerpt een paar Assepoester muiltjes om de heruitgave van de Disney film, die dit najaar verschijnt, te vieren.

Louboutin sprookje

Christian Louboutin is helemaal in de wolken met de samenwerking. Zo vertelde hij aan WWD: “Heeft niet iedereen de droom om eens in zijn leven onderdeel te zijn van een sprookje? Ik voel me zo gelukkig dat Assepoester op mijn pad is gekomen. Ze is icoon dat zowel symbool staat voor de schoenwereld als voor de droomwereld.”

Hoe het Christian Louboutin Assepoester muiltje er precies uit gaat zien is nog niet bekend. De stappers worden pas aankomende zomer onthuld. Ik ben erg nieuwsgierig naar het ontwerp en zeer benieuwd of de muiltjes de iconische rode zool krijgen.

Add Your Comment