Christian Louboutin schoenen boerenkool
Boerenkool zie ik weleens op mijn boord, maar associeer ik niet zo snel met mode. Toch zou Christian Louboutin deze groenten hebben gebruikt voor een paar schoenen.

Er gaan geruchten rond dat Christian Louboutin schoenen heeft ontworpen die helemaal zijn gemaakt van boerenkool. De sneakers, die bedrukt zijn met een print van boerenkool en een groene zool hebben, zijn volledig ecologisch en geheel composteerbaar. Deze bijzondere creatie zou dan ook het resultaat zijn van een samenwerking tussen de schoenenontwerper en de biologische winkelketen Whole Foods.

De Christian Louboutin boerenkool sneakers moeten zo’n 850 euro gaan kosten. Voor dat bedrag heb ik toch liever een paar hooggehakte pumps met rode zool. Ik vraag me namelijk af of deze schoenen het buiten wel overleven. Want wat gebeurt er als je een hongerig beest tegenkomt?

Foto via Instagram