Christian Louboutin opent volgend jaar een Europese webshop. De opening van de nieuwe online winkel valt samen met een jubileum van de ontwerper, die op dat moment 20 jaar geleden zijn eerste winkel opende in Parijs.

Louboutin opent begin 2012 een webshop voor Europa. “In de webshop zullen zover als je kunt klikken rode zolen te zien zijn,” aldus de beroemde ontwerper. In de online winkel kunnen we niet alleen zijn schoenenlijn bestellen, er zullen ook schoenen exclusief voor Europa verkocht worden in de Louboutin webshop. Eerder openden er in 2010 en 2011 al online winkels voor Amerika en Canada.

De opening van de webshop valt samen met een jubileum van Christian Louboutin. In 2012 is het namelijk 20 jaar geleden dat de ontwerper zijn eerste winkel opende aan de Rue Jean-Jacques Rousseau in Parijs. Ter ere van dit jubileum en de opening van de nieuwe webshop doneert Louboutin ook nog iets aan het goede doel. Voor elke like op de Louboutin Facebookpagina doneert de ontwerper een bedrag aan The Starlight Children’s Foundation. Deze organisatie ondersteunt ernstig zieke kinderen en hun familie.

Add Your Comment