Zo’n beetje elke modeketen werkt tegenwoordig samen met een designer. WE fashion wilde niet achterblijven en heeft daarom Claes Iversen aan de haak geslagen.

Claes Iversen neemt deze winter plaats achter de ontwerptafel van WE fashion. De Deen, die al jaren in Nederland woont en gezien wordt als één van de meest getalenteerde ontwerpers van ons land, ontwerpt een vijftal jurken onder de naam WE& Cleas Iversen. Hoe de jurken eruit komen te zien is nog niet bekend, maar aangezien ze net voor de feestdagen in de winkel hangen vermoed ik feestelijk.

Echte designerjurk

Volgens de modeketen is de samenwerking echt een win-win situatie. “Het biedt beide partijen een mooie kans. Onze klanten kunnen nu een echte designerjurk aanschaffen en Claes kan zijn werk presenteren aan een breed publiek,” laat Peter Ingwersen, creative director van WE fashion, weten.

Mocht jouw modehart sneller zijn gaan slaan van dit nieuws? Dan moet je nog even geduld hebben de WE& Cleas Iversen collectie is vanaf 19 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Add Your Comment