Yvan Mispelaere stopt bij Diane von Furstenberg

Designers door mode modeblog


Tijdens de New York Fashion week heeft Yvan Mispelaere bekend gemaakt dat hij stopt bij Diane von Furstenberg. Na 2,5 jaar vindt hij het namelijk wel mooi geweest.

2 dagen na de show van Diane von Furstenberg is bekend geworden dat Yvan Mispelaere stopt als hoofdontwerper bij het modehuis. Zo liet hij weten dat hij erg dankbaar was voor de kansen die hij heeft gekregen, maar dat het nu tijd is voor iets anders. Wat die nieuwe uitdaging precies inhoudt, is nog niet bekend.

Verder verklaarde Diane von Furstenberg in een officiële persverklaring dat ze het jammer vindt dat Yvan Mispelaere het modehuis verlaat. “Ik ben enorm dankbaar voor de bijdragen van Yvan en zal hem ten volle steunen in zijn volgende carrièrestappen. Sinds zijn komst, bijna 3 jaar geleden, heeft hij een enorme waarde toegevoegd aan het label. Hij stelde ook een sterk ontwerpteam samen om onze groei in mode en accessoires te ondersteunen,” liet ze weten.

Geen nieuwe ontwerper

Overigens zal er geen vervanging voor Yvan Mispelaere komen. Het ontwerpteam gaat gewoon in de huidige samenstelling onder leiding van Diane von Furstenberg verder.

Foto via Style