Plus-size model Crystal Renn schittert in een Chanel campagne. Nadat Crystal afgelopen mei meeliep tijdens de cruise show van het modehuis, heeft ze nu dus ook haar eerste Chanel campagne te pakken.

Crystal Renn is samen met Baptiste Giabiconi te zien in een nieuwe campagne van Chanel. Op de foto, die bedoeld is voor de heropening van de Chanel winkel in Soho New York, zien we Crystal op een bed zitten waarop ook de half naakte Baptiste ligt.

Opvallend is dat Karl Lagerfeld naast zijn oogappeltje Baptiste heeft gekozen voor Crystal. De ontwerper liet namelijk eerder weten niet gediend te zijn van plus-size dames. Misschien is dat dan ook wel de reden waarom Crystal alleen vanaf haar schouders omhoog gefotografeerd is, waardoor het gevormde lichaam van het plus-size model uit beeld blijft.

Wat de reden ook mag zijn waarom Crystal alleen met haar hoofd op de foto staat, het maakt het voor het model in ieder geval niet minder bijzonder. “Voor mij is het altijd een droom geweest om voor Chanel te werken. Deze campagne is dan ook het meest trotse moment van mijn leven,” aldus Crystal.

Add Your Comment