cape winter mode

Afgelopen winter zag je zo hier en daar al de cape in verschillende collecties, maar dit jaar is je garderobe niet compleet zonder dit item. De cape is reuze praktische en daarnaast staat het ook nog eens heel elegant.

De cape kan dit najaar in alle soorten en maten, variërend van kort tot lang. Zo zie je veel korte capejes die alleen aan de bovenkant open zijn. Daartegenover staat de lange variant die helemaal open is aan de voorkant. De wollen cape overheerst deze winter. Toch zijn er ook andere variaties zoals capes van leer, bont en suède. De ene cape is helemaal glad van structuur, terwijl de ander gehaakt is in een bloemenpatroon en weer een ander model is voorzien van franjes. Grijs, zwart, wit, bruin, groen en blauw zijn de meest voorkomende kleuren voor de najaarscape.

Heel veel designers hebben de cape in hun wintercollectie opgenomen. Zo zijn onder andere de modellen van Blumarine, Hermès en Ralph Lauren echte aanraders. Daarnaast komt de cape ook voor in de collectie van Chanel, Dolce & Gabanna, Valentino en Gorgio Armani en vele andere.

Add Your Comment