zomer-trends-2007.jpg

Aankomende lente en zomer draait het allemaal om de jurk. Je garderobe is niet compleet met één exemplaar, deze lente zit je pas goed met een kast vol jurkjes. De jurk is dan ook de must have van dit seizoen.

Tijdens de modeweken in Parijs, Milaan en New York was de jurk niet van de catwalk weg te denken. Designers adopteerde de jurk massaal en toonde de meest mooie en sexy jurkjes tijdens de modeweken. Miuccia Prada ging zelfs nog een stapje verder dan haar collega’s, tijdens haar show was er geen broek te bekennen. Deze lente kun je dan ook niet om de jurk heen!

Dit seizoen kan vrijwel elk model, strak of wijd, kort of lang en zelf de tierlantijntjes, zoals ruches en pailletten die in de winter nog uit den boze waren, mogen weer deze zomer. De jurken op de catwalk waren voornamelijk recht met hier en daar een enkel plooitje. Blote schouders werden afgewisseld met enorme opgeblazen mouwen. Topjes gecombineerd met een riem werden als mini-jurkjes gedragen. En ook ultra korte strapless jurkjes zijn zeer populair.

Wil jij deze zomer de juiste jurk in je bezit hebben, let dan bij de aanschaf op de volgende punten. Ga voor een kort, wijd en recht model met ballonmouwen en het liefst met een spits gesneden neklijn. Daarnaast mogen ook absoluut een mini-jurkje en een T-shirtjurk niet ontbreken in je garderobe.

Add Your Comment