Trends zomer online
De verschillende fashion weeks zijn voorbij en we hebben weer mee mogen kijken in diverse fashion nieuws welke items we deze zomer allemaal echt in onze garderobe moeten hebben. Veel collecties hangen in de winkel of zijn uiteraard online te shoppen, dus lees snel mee wat jij deze zomer echt moet dragen. Van doorzichtige materialen tot aan bloemen!

Kleur, kleur en nog eens kleur

Op de catwalk zagen we enorm veel felle kleuren terug. Combineer je look dus vooral met vrolijke en frisse zomerkleuren! Denk hierbij aan sorbettinten, maar ook aan pastel of juist neon. Wat betreft kleur kan het absoluut niet genoeg. We zien bij Fashionlab deze kleuren veel terug in combinatie met denim, want ook denim is helemaal hot dit seizoen. Grijp deze kans aan om bijvoorbeeld voor een toffe shorts te gaan met een felroze shirt. Dit is niet alleen helemaal trendy, maar het benadrukt je bruine kleurtje ook nog eens extra.

Gek op bloemen

De bloemenprint lijkt eigenlijk helemaal nooit uit de mode te gaan. We kunnen het natuurlijk ook niet anders dan toejuichen: we zijn gek op bloemen! We zien het deze zomer echter wel een tikkeltje anders: het zijn niet alleen de romantische bloemetjes die we terug zien op onze kleding. Bloemen in alle vormen, maten en kleuren: de experimentele bloem is helemaal hot!

Back to the seventies

Bijna elk jaar gaan we wel terug naar een modetrend uit de vorige eeuw. Deze zomer zien we verschillende kledingstukken uit de jaren zeventig. Maak ruimte voor prachtige hippie-items, zoals bloemenkransen, lange jurken en psychedelische prints. Deze kun je natuurlijk ook weer combineren met de felle kleuren en met het denim van het eerste punt. Zo neem je verschillende modetrends mee in één outfit!

Doorzichtige kleding

We horen je al denken: “Wat? Doorzichtige kleding?”. Jazeker! Denk niet meteen aan rare goedkope items, maar aan klassieke kleding gemaakt van een doorschijnende stof. Dit zien we terug in shirts, maar ook in vesten en zelfs rokjes. Combineer het met een felle (neon)kleur en je hippe outfit is enorm 2015.