Toen ik erachter kwam dat ik een bril nodig had was ik niet erg blij. Gelukkig kwam mijn opticien met het perfecte alternatief, namelijk daglenzen.

Persoonlijk zag ik het helemaal niet zitten om dagelijks een bril te dragen. Daglenzen zijn dan de ideale oplossing als je niet alleen goed wilt zien, maar er ook goed wilt uitzien. Verder zijn ze ook perfect als je een bril hebt en graag een keer van look wilt veranderen.

Daglenzen hebben een aantal voordelen. Zo werken ze heel gemakkelijk, want elke morgen neem je een fris paar lenzen en deze gooi je ‘s avonds weer weg. Hierdoor hoef je geen lenshouder en vloeistof te gebruiken en verklein je de kans op irritaties en allergieën. Daglenzen zijn dus ook nog eens heel hygiënisch.

Wil jij ook een keer contactlenzen proberen? Het merk DAILIES geeft gratis daglenzen weg. Om een paar te ontvangen sms je LENS naar 4411. Door te sms’en maak je ook gelijk kans op prijzen als een Sony laptop of TV, een Wii of een Samsung Star smartphone. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Advertorial

Add Your Comment