Wanneer je ‘s middags om een uur of 1 de televisie aan zet, zie je vaak thuiswinkel programma’s die verbazingwekkende producten aanbieden. Deze programma’s waren de inspiratie voor een designer thuiswinkel fotoserie in de Italiaanse Vogue.

Een superblender, een stofzuiger die in elk hoekje komt of een apparaat dat je in 5 minuten een 6-pack beloofd. Dit zijn de dingen die je meestal tegenkomt op tv-programma’s als Tommy Teleshopping en Tell Sell. De Italiaanse Vogue besloot om de thuiswinkel programma’s eens onder de modeloep te nemen, wat resulteerde in een grappige fotoserie voor het januarinummer. Ook is er een backstage filmpje opgenomen.


Op de foto’s van het thuiswinkel programma van Vogue zien we geen apparaten die te mooi lijken om waar te zijn, maar wel modellen die designerstukken showen. Zo zien we Louis Vuitton tassen, Moschino kleding en Burberry jassen. De designeraanbiedingen worden onder andere geshowd door Karlie Kloss en de bekende fotograaf Steven Meisel legde alles vast op de gevoelige plaat.

[pro-player width=’574′ height=’350′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=PGeVs44ZD28[/pro-player]
Vogue krijgt weleens negatief commentaar op fotoseries vanwege bijvoorbeeld magere modellen, maar deze serie zal vooral veel mensen laten lachen. Ik vind dat de presentatoren van thuiswinkel programma’s heel grappig worden nagespeeld en alles is heel herkenbaar.

Add Your Comment