Dior is één van de meest klinkende namen uit de modewereld. Daarom vond het modehuis het de hoogste tijd worden voor een heus Dior Couture boek.

Nadat Christian Dior zijn New Look collectie lanceerde in 1947 is het modehuis nooit meer uit de schijnwerper verdwenen. Inmiddels zijn we dan ook tientallen couturecollecties verder en dat was voor modefotograaf Patrick Demarchelier de reden om ze samen te voegen in een Dior Couture boek.

Het Dior Couture boek telt 248 pagina’s en 120 foto’s vanaf de start van het modehuis tot de nieuwste couture creaties. Naast de verschillende collecties komen er in het boek ook diverse celebrities voorbij gehuld in prachtige couture jurken.

Patrick Demarchelier?

Mocht de naam Patrick Demarchelier overigens geen belletje laten rinkelen? De goede man behoort al jaren tot de top van de modefotografen. Zo schoot hij talloze foto’s voor Vogue, Harper’s Bazaar en Elle. Maar misschien is hij nog wel het allerbekendst door de woorden ‘Get me Demarchelier’ van Miranda Priestley uit The Devil Wears Prada.

Add Your Comment